Tweedehands geboortelijst

Tweedehands geboortelijst

5 minuten leestijd 10 april 2024

Hippe tweedehands geboortelijst op maat

article?.title

Tweedehands babyproducten zijn hot business. Niet alleen vanwege de duurzaamheid, de prijs of de overtuiging om minder te consumeren maar ook vanwege de beschikbaarheid van tweedehands producten. 

Daardoor merken we dat niet alleen ouders van een eerste kindje bewust voor tweedehands producten kiezen, maar ook ouders die al een kindje hebben. Bij een tweede of derde durven ze bewust afstappen van de traditionele winkels en aankopen en gaan ze op zoek naar tweedehands alternatieven. 


Tweedehands geboortelijst zelf samenstellen


Ben je een ouder die graag zelf winkelt en voel jij je zelfzeker genoeg om zelf een (gedeeltelijke of volledige) tweedehands geboortelijst samen te stellen? Dan kan je met een geboortelijst bij Yes Baby aan de slag. Door onze handige functie om elk cadeau van elke winkel toe te voegen kan je gemakkelijk en snel zelf je tweedehands producten op je geboortelijst plaatsen. 

Maak hier gratis en vrijblijvend je geboortelijst aan

Maar misschien heb je helemaal geen zin of tijd om zelf op zoek te gaan? Of je weet niet hoe je moet beginnen aan het vinden van kwaliteitsvolle tweedehands producten? Dan kan je aan de slag met een van deze drie dames die een tweedehands geboortelijst volledig voor je samenstellen. Ze hebben elk hun eigen stijl, flair en regio. Ontdek ze hier: 


Tweedehands geboortelijst bij Moetie - ruime regio rond Gent Mona van Moetie helpt je graag aan een tweedehands geboortelijst wanneer je in de ruime regio rond Gent woont (alles tot een half uurtje rijden van Gent is mogelijk). Mona is zelf mama van twee jongens en heeft bakken ervaring met het zoeken naar tweedehands schatten. 

Moetie begon als een webshop voor tweedehands kinderkledij en speelgoed, maar al snel kwam de vraag of Moetie ook tweedehands babyspullen kon vinden. Enter tweedehands geboortelijsten, waarmee ze nu de Gentse baby’s voorziet van duurzame alternatieven voor je babyuitzet. 

Momenteel biedt Moetie geen nieuwe geboortelijsten meer aan. Ze verkoopt wel nog steeds de mooiste preloved kledij op haar webshop. 

Surf naar de website van Moetie 

Ga naar de Instagrampagina van Moetie 


Tweedehands geboortelijst bij Vicycle It - noordoosten van Vlaams-Brabant + Brussel 
Virginie van Vicycle It helpt je graag aan een tweedehands geboortelijst wanneer je in het noordoosten van Vlaams-Brabant of Brussel woont. Virginie is mama van twee dochters en heeft een grote passie voor het uitzoeken van de beste tweedehands producten. 

Bij Vicycle It kan je niet enkel terecht voor tweedehands geboortelijsten (zowel in het Nederlands als Frans), maar ook voor creatieve geboorte cadeaus op maat. Denk aan gepersonaliseerde Tripp Trapp stickers, geboortedozen, rompers, nachtlampjes, enzovoort. 

Interesse in een tweedehands geboortelijst bij Vicycle It? Neem een kijkje op de website en contacteer Virginie vrijblijvend voor meer informatie. 

Surf naar de website van Vicycle It 

Ga naar de Instagrampagina van Vicycle It 


Tweedehands geboortelijst bij Re-Us - grote regio Leuven (Vlaams-Brabant)Sanne van Re-Us helpt je graag aan een tweedehands geboortelijst wanneer je in de streek rond Leuven woont. Sanne is mama van twee dochters en is al jaren bekend in haar wijde cirkels voor de zeldzame parels die ze tweedehands weet te vinden. Nadat vrienden en familie haar bleven inschakelen om ook voor hen spullen te verzamelen, begon Sanne vorig jaar met het aanbieden van tweedehands geboortelijsten. Een uit de hand gelopen passie die nu haar grootste troef blijkt te zijn. 

Interesse in een tweedehands geboortelijst bij Re-Us? Contacteer Sanne vrijblijvend voor meer informatie. 

Surf naar de website van Re-Us

Ga naar de Instagrampagina van Re-Us 


Tweedehands geboortelijst bij Mies en Muis - regio Oostende (West-Vlaanderen)Justine van Mies en Muis helpt je graag aan een tweedehands geboortelijst wanneer je in Oostende woont. Justine is mama van twee zoontjes en dol op tweedehands winkelen. In 2022 opende ze haar fysieke winkel in Oostende, waar je mooie tweedehandsgelukjes kan scoren voor baby's en kinderen tot en met 8 jaar. Ga zeker eens een kijkje nemen als je in de buurt bent, want ze heeft een ruim aanbod aan spullen voor de babyuitzet, kledij en speelgoed. Ze stelt ook een tweedehands geboortelijst op maat voor je samen. 

Interesse in een tweedehands geboortelijst bij Mies en Muis? Contacteer Justine vrijblijvend voor meer informatie. 


Surf naar de website van Mies en Muis

Ga naar de Instagrampagina van Mies en Muis 


Hoe werkt een tweedehands geboortelijst die voor jou wordt samengesteld? 


De dames werken volgens deze 4 stappen: 


  1. Neem vrijblijvend contact op met Mona, Virginie, Sanne of Justine voor een verkennend gesprek. Hierin wordt afgetoetst of jullie op dezelfde golflengte zitten en of je zeker interesse hebt om een volledige of gedeeltelijke tweedehands geboortelijst te nemen.  

Wanneer je contact opneemt met een van deze dames hangt een beetje van jou af. Idealiter gebeurt dit in het begin van het tweede trimester, zodanig dat er voldoende tijd is om de producten tweedehands te zoeken. 

  1. Nadat afspraken gemaakt zijn rond wat je wilt aankopen, gaan de dames aan de slag. Ze snuisteren de donkere hoeken van het internet (of Vlaanderen) af en gaan op zoek naar al je favoriete producten en merken. Ze vullen ondertussen ook je online geboortelijst aan (op het Yes Baby-platform). 
  1. Een maand voor de geboorte worden alle spullen aan huis geleverd. Zo heb je zeker alles in huis voor je baby wordt geboren. 
  1. Na de geboorte nemen je vrienden en familie een kijkje op je geboortelijst en kiezen ze een tweedehands cadeau uit dat ze graag willen schenken. Ze betalen het cadeau gemakkelijk op je geboortelijst en de bedragen worden de volgende (werk)dag automatisch uitbetaald op je rekening. 


Heb je nog vragen over hoe je succesvol een tweedehands geboortelijst maakt?


Neem dan hier een kijkje:Verwante artikels