Gratis babypakketten

Gratis babypakketten

5 minuten leestijd 26 oktober 2023

Welke gratis babypakketten kan je aanvragen wanneer je zwanger bent?

article?.title

Wanneer je ouder wordt, dan gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Je wordt zonder aarzelen in de wereld van babyproducten, vreemde terminologie en nog veel meer vragen geworpen. Het bos is groot en jij moet daarin je weg zoeken.

 

Een van de manieren om snel kennis te maken met enkele van de populaire producten op de babymarkt, is gratis babypakketten uitproberen. In Nederland bestaat hier een hele traditie rond en vind je veel gratis voordelen die verschillende winkels naar je hoofd gooien. In België hebben we deze traditie helaas niet en is het aanbod babypakketten en gratis stalen veel beperkter. Gelukkig zijn er toch een paar zwangerschapspakketten die je als zwangere vrouw kan aanvragen. 


Wat zit er in deze gratis babypakketten? 


In een babypakket, zwangerschapspakket, kraampakket, babybox of babydoos vind je voornamelijk stalen, kortingsbonnen en brochures. Zo kom je in aanraking met zowel de bekende als ook de minder bekende namen in de babywereld. Je krijgt tutjes, flesjes, luiers, billendoekjes, billenzalf, flesjes, wasmiddel en veel meer. Ook vind je in deze dozen kortingsbonnen op onder andere kinderkledij, geboortekaartjes of doopsuiker. 


Waarom een gratis babypakket? 


De bedrijven die producten aanbieden hopen je te overtuigen om hun producten ook effectief aan te kopen. Je geeft je informatie aan deze bedrijven, vaak in de vorm van je e-mailadres of je adres. Het is dus waarschijnlijk dat je na je inschrijving e-mails en of post ontvangt met gepersonaliseerde aanbiedingen en kortingen van deze merken en hun partners. Je kan je nadien altijd terug uitschrijven 😉 
Een overzicht van alle gratis babydozen in België:


De Roze Doos

 

De Roze Doos is de bekendste naam in het lijstje. In De Roze Doos vind je de meeste gratis voordelen voor zwangere en pas bevallen vrouwen, in totaal voor zogezegd 800 euro aan voordelen. (Die 800 euro is wel verspreid over de eerste 5 jaren van je kindje, dus relatief te nemen)  Heb je interesse in producten zoals fopspenen, flessen, luiers, billendoekjes, verzorgingsproducten enzovoort? Dan vind je De Roze Doos vast en zeker interessant. 


Je kan dit voordeel online aanvragen en de doos ophalen in je apotheek. De Roze Doos heeft vijf verschillende dozen voor elke fase van de zwangerschap tot als je kind naar de eerste kleuterklas gaat. Je vindt hierin verschillende stalen, kortingsbonnen, persoonlijke aanbiedingen en nog veel meer. 


Wil je meer weten over De Roze Doos? Lees hier onze beoordeling
Babyboom


Het tweede gratis babypakket dat je kan aanvragen zijn de babyzakken van Babyboom. In deze zakjes vind je verschillende stalen, kortingsbonnen, persoonlijke aanbiedingen en meer. Het aanbod is beperkter dan wat je in De Roze Doos vindt, maar toch wel de moeite. Je vindt hier producten zoals water, billenzalf, een gepersonaliseerde muts, enzovoort. 


Babyboom heeft vijf verschillende babypakketten beschikbaar vanaf de zwangerschap tot als je kind naar school gaat. Registreer je op de website van Babyboom om een pakket aan te vragen, of vraag hierover bij je gynaecoloog.


Greenkit

 

Een nieuw pakket op de markt is Greenkit, de groene ontdekkingsdoos vol met duurzame babyproducten. Greenkit wil mama’s snel en gemakkelijk met de beste duurzame merken voor jou en je baby in contact brengen. Je vindt deze pakketten bij je vroedvrouw.


Baby Dump

 

Bij Baby-Dump kan je gratis een cadeaupakket aanvragen. In dit cadeaupakket vind je enkele leuke en handige producten die je baby kan gebruiken, zoals onder andere een tutje, lepels en een rompertje. Je kan dit voordeel online aanvragen en ophalen in de winkel zonder aankoopverplichting.


Kruidvat baby voordeel

 

Bij het Kruidvat kan je een Baby Kadobox aanvragen. In deze vernieuwde kadobox ter waarde van 60 euro kan je kennismaken met enkele producten uit het gamma, zoals luiers, shampoo,  babydoekjes, enkele A-merken en kortingsbonnen. Je vraagt deze box online aan en je haalt het op in dichtstbijzijnde winkel.


Zeeman


Bij Zeeman kan je een gratis rompertje aanvragen voor je baby. Vul het formulier online in en haal het rompertje af in de dichtstbijzijnde Zeeman-winkel.   


Multipharma Bambino & Co


Bij Multipharma kan je je inschrijven voor het programma “Bambino & Co” en krijg je een babybox cadeau. Inschrijven kan alleen in een Multipharma-winkel. 


Colruyt Baby aan Boord


Bij Colruyt kan je een Baby aan Boord-voordeel aanvragen. Hierin zit een waardebon voor de babyborrel en een doos met stalen en kortingen, zoals luiers en billendoekjes, maar ook zaken voor een babyborrel. Online inschrijven.


Spa Mama baby & Kids


Bij het programma Spa Mama baby & Kids kan je je eigen etiketten maken voor op flessen Spa-water, punten sparen of kortingen ontvangen. Online inschrijven.CM


Bij de CM krijg je een gratis babymassage en twee handige CM-zonneschermen voor in de auto. 


Veel plezier met het ontdekken van alle verschillende producten en zwangerschapspakketten. Een geboortelijst waarop je cadeautjes van alle winkels kan combineren? Yes Baby! 
Een online geboortelijst waaraan je echt alles kan toevoegen
👉 Probeer het zelf en maak hier een gratis geboortelijst aan
Deze blog post bevat affiliate links, wat betekent dat Yes Baby een commissie ontvangt als je beslist om via deze links iets aan te kopen. Deze affiliate links zijn volledig gratis voor jou en zorgen ervoor dat Yes Baby een gratis platform is. Wij kiezen de producten die we aanbevelen zorgvuldig uit en deze zijn op geen enkele manier gesponsord. Lees er hier meer overVerwante artikels