Over ons

Over Yes Baby  

Yes Baby is als idee ontstaan in 2017, na de geboorte van onze dochter Maya.  

Omdat we tijdens mijn zwangerschap in geen enkele winkel echt ons ding vonden, eindigden we uiteindelijk zonder geboortelijst. Dat vonden we erg jammer. Vrienden werden verplicht om onpersoonlijke cadeaus te geven of geld te storten op een pamperrekening.  

Met een tweede baby op komst, besloten we om zelf het heft in handen te nemen. We richtten een eigen platform op. De basis: het wereldwijde web, rijk aan inspiratie en mogelijkheden. Het doel: een gebruiksvriendelijke geboortelijst, met cadeautjes uit elke (online) winkel die je in gedachten hebt of op het internet vindt. Zo kan je jouw eigen smaak, voorkeuren en waarden blijven behouden bij het krijgen van een kind.  

In de zomer van 2019 werd Yes Baby geboren. Onze derde baby in twee jaar tijd!

Hopelijk vind je net zoals ons je ding op Yes Baby. 

Veel plezier!  

 

Ons verhaal 

Ami en ik leerden elkaar kennen in 2011, tijdens één van mijn vele (zoals later zou blijken) reizen naar het Midden Oosten. We werden verliefd op elkaar tijdens een magische zonsondergang en besloten elkaar een kans te geven. De eerste drie jaar overleefden we alle moeilijkheden die een lange afstandsrelatie (en verschillende culturen) met zich meebrengen. 

In 2014 verhuisde Ami naar België. Toch kriebelde het om nog meer te reizen waardoor we in 2015 vertrokken voor een reis van zes maanden (en 50 000 km en 40 staten) door de Verenigde Staten van Amerika. Na onze thuiskomst in 2016 trouwden we tijdens een heerlijk weekend in de Ardennen met onze dichte vrienden en familie. Zoals jullie al weten vervoegde Maya in 2017 ons gezin en kregen we in oktober 2019 ons tweede kindje, Gili.