Over ons


In 2017 was ik zwanger van mijn eerste kindje, Maya. Toen ik een geboortelijst wou aanmaken, ontdekte ik dat ik niet veel keuze had. Ik kon kiezen uit een geboortelijst in een winkel, maar dan was ik gebonden aan de merken en de producten van die winkel. Of ik kon kiezen voor een online geboortelijst, maar deze was beperkt en helemaal niet gebruiksvriendelijk. Hier kon ik de zaken die ik als mama echt wou, zoals kraamvoedsel of hulp in de kraamtijd, niet aan toevoegen. 


Voor ons tweede kindje besloot ik dat dit anders moest. Samen met mijn man Ami ging ik aan de slag. Yes Baby zag het licht in september 2019, een maand voor de geboorte van onze zoon Gili. Wat begon als een zoektocht naar onze ideale geboortelijst, bracht ons uiteindelijk tot een geboortelijst die vele andere ouders gebruiken om zichzelf te blijven in hun reis naar het ouderschap. 


Als mama van twee kindjes ben ik meer dan ooit toegewijd aan onze missie waarbij we jou als ouder willen ondersteunen om zelf de beste beslissingen te maken voor jouw gezin. Want of het nu je eerste kindje is of niet, er zijn veel beslissingen te nemen. We ondersteunen je graag met tips en tricks van echte mama’s, we testen producten voor je uit en houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


Ik wens je een fijne reis naar het moederschap / ouderschap.


Els  


 


 

Disclaimer

 

Sommige producten en diensten of links naar producten en diensten zijn affiliate links. Dat betekent dat Yes Baby een commissie verdient wanneer je via onze link iets aankoopt of je inschrijft. Dit is altijd gratis voor jou, zonder enige meerprijs. 

We willen benadrukken dat wij voor deze affiliate links niet beïnvloed worden door bepaalde merken en bedrijven. De producten die wij aanbevelen worden zorgvuldig uitgekozen op de meerwaarde die deze producten bieden in ons leven. 

Wij kiezen zelf welke producten en diensten wij aanbevelen en wij bevelen enkel producten, diensten en winkels aan die wij zelf gebruiken of getest hebben en waar wij voor 100% achter staan.