Over ons

 

Doel van Yes Baby

 

Yes Baby wil ouders bekrachtigen om zelf de beste beslissingen te nemen. Dit gebeurt aan de hand van een platform om zelf je eigen ultieme geboortelijst samen te stellen, samen met artikelen, gidsen, beoordelingen en verhalen. 

 

Wie is Yes Baby 

 

Yes Baby biedt online geboortelijsten waarbij ouders op de eerste plaats komen. 

In 2017 was ik zwanger van mijn dochter, Maya. Ik wou een online geboortelijst waarop ik gemakkelijk cadeaus van alle winkels kon toevoegen. Maar dat bleek moeilijker dan gedacht. De meeste websites waren helemaal niet zo gebruiksvriendelijk of aangenaam voor het (vrouwelijke) oog. Ook kon ik hier niet de dingen op kwijt die ik echt wou, zoals kraamvoedsel of tweedehands vondsten. We bleven uiteindelijk met een hele Excel-lijst aan spullen zitten, maar zonder een mooie geboortelijst. 

Voor ons tweede kindje vond ik dat dit beter moest. Aangezien ik ervaring heb in het onderhouden en testen van websites, ik graag mensen help en creatief bezig ben, ging ik aan de slag en lijstte ik alle zaken op die een geboortelijst moet kunnen en bieden. Met een duw in de rug van mijn man Ami durfde ik dit idee naar het volgende niveau te brengen. Ik zocht en vond een jonge getalenteerde programmeur, Kobi, die met mij aan de slag ging. Samen ontwierpen we Yes Baby volledig van nul. We baseerden ons op mijn lijstje vereisten, aangevuld met onderzoek en wat vele ouders ons hebben toevertrouwd.  Zo verfijnden we Yes Baby tot de website die het vandaag is. Het doel in ons achterhoofd bleef om een online geboortelijst te maken die de gebruikservaring van ouders op de eerste plaats zet. En zo werd Yes Baby in september 2019 geboren. Net op tijd voor de komst van onze zoon Gili in oktober 2019. 

Sinds de lancering van het platform heb ik al vele aanmoedigende berichten gekregen van jullie, lieve gebruikers. Ik ben heel dankbaar dat jullie mee in Yes Baby geloven en dat ik jullie geboortelijsten mag verzorgen. Het is een droom om mijn eigen zaak uit te bouwen die me in staat stelt om een worklife balans te creëren waar ik de laatste 10 jaren alleen maar van kon dromen. Het doet me ook veel plezier dat ik jullie mag vergezellen tijdens de reis naar het ouderschap. Met Yes Baby hoop ik in de toekomst nog heel veel mama’s en papa’s blij te kunnen maken en te inspireren om zelf de beste keuzes te maken! 

Want de beste keuzes beginnen bij jij die weet wat je zoekt. We helpen je daarom graag op weg met verhalen, getuigenissen, product gidsen en beoordelingen van verschillende producten. Deze artikelen worden verzameld op onze blog.

Proficiat met jullie kleine wonder! 

Els 

 

 

DISCLAIMER

 

 

Over ons: Yes Baby inhoud 

 

Yes Baby is opgericht om ouders op de eerste plaats te zetten. Dat betekent voor ons in de eerste plaats een gebruiksvriendelijk platform om een geboortelijst op aan te maken met cadeautjes van alle winkels, zowel online als offline. 

We bouwen onze gratis bibliotheek voor ouders verder uit. Want of het nu je eerste kindje is of niet, er zijn veel beslissingen te nemen. Yes Baby wil je graag helpen om de beste beslissingen te nemen voor jou en je groeiend gezin. We willen je in contact brengen met de basis tips en tricks voor geboortelijsten. Zo willen we je laten kennis maken met de klassieke producten die elke ouder moet kennen, maar ook met de nieuwste producten op de markt of de producten die je misschien helemaal niet nodig hebt.  

 

Hoe kiest Yes Baby de producten voor haar gidsen? 

 

Yes Baby kiest de producten die ze aanbeveelt zorgvuldig uit. We selecteren producten op basis van onze eigen ervaringen en problemen als ouders. We verkennen ook tips van andere ouders en laten experten aan het woord. Daarnaast volgen we de laatste ontwikkelingen op de markt op en de zogenaamde must haves. We testen deze producten uitvoerig waarna wij een beoordeling schrijven. Deze gidsen worden gemaakt om jullie van een antwoord te voorzien dat past bij jullie situatie.  

Voor onze gidsen over de beste producten binnen categorieën werken we samen met Yes Baby ouders. We vragen hen onder andere welke hun favoriete producten zijn. Deze producten houden we allemaal zorgvuldig bij en gieten we in verschillende lijstjes. We vullen deze lijstjes aan met ons eigen onderzoek, contacteren waar nodig specialisten en zo maken wij de verschillende gidsen op. 

Tijdens het maken van de gidsen en beoordelingen worden altijd echte ouders in het achterhoofd gehouden en de meerwaarde die deze producten aan jullie leven kunnen brengen. 

 

Yes Baby disclosure 

 

Sommige producten en diensten of links naar producten en diensten zijn affiliate links. Dat betekent dat Yes Baby een commissie verdient wanneer je via onze link iets aankoopt of je inschrijft. Dit is altijd gratis voor jou! 

Yes Baby wil graag benadrukken dat wij voor deze affiliate links niet beïnvloed worden door bepaalde merken en bedrijven. Onze producten worden zorgvuldig uitgekozen op de meerwaarde die deze bieden aan ons leven en ook kunnen bieden aan jullie. Wij kiezen zelf welke producten en diensten wij aanbevelen en wij bevelen enkel producten, diensten en winkels aan die wij zelf hebben getest en waar wij voor 100% achter staan.  

 

Wil je een product of dienst voorstellen aan Yes Baby? 

 

We zijn altijd op zoek naar de beste en de nieuwste producten op de markt. Ben je een vertegenwoordiger of heb je een product of dienst dat je graag wil dat Yes Baby uittest om te zien of dit iets kan zijn voor onze ouders? Neem dan contact met ons op. Wij geven graag onze eerlijke beoordeling over jouw product.