Vraag De Roze Doos aan en krijg gratis voordelen ter waarde van 800 euro

Vraag De Roze Doos aan en krijg gratis voordelen ter waarde van 800 euro

6 minuten leestijd 16 maart 2023

Op zoek naar een babydoos met stalen en kortingen?

article?.title


Hebben jullie al gehoord van De Roze Doos voor zwangere mama’s? Als je nog niet van hen hebt gehoord, dan moet je zeker verder lezen. Vooral als je op zoek bent naar verschillende stalen en allerhande kortingen van babymerken, dan is De Roze Doos de grootste en meest populaire doos op de markt. 

Ik heb voor het eerst van De Roze Doos gehoord toen ik zelf in 2017 zwanger was van mijn dochter Maya. Ik was verbaasd te horen over de vele voordelen en ik vroeg De Roze Doos onmiddellijk aan. Ik was aangenaam verrast met wat ik daar allemaal in aantrof en het voelde alsof ik een cadeaudoos opendeed, voor mezelf en voor mijn baby. 

 

Wat zit er allemaal in De Roze Doos?

In De Roze Doos vind je stalen, informatie, kortingsbonnen, persoonlijke aanbiedingen en cadeautjes. In totaal zijn er vijf verschillende dozen beschikbaar: tijdens de zwangerschap, bij de geboorte, wanneer je kindje rond de vier maanden is, als je kindje 1 jaar wordt en als je peuter naar de eerste kleuterklas gaat. 

De inhoud van De Roze Doos verschilt per editie en de inhoud is afgestemd op de fase waarin jij zit. In de zwangerschapsdoos vind je in de eerste plaats stalen van bekende merken. Ook vind je er informatie rond de zwangerschap, borstvoeding en leuke ideeën om de komst van je baby voor te bereiden. Je krijgt ook verschillende kortingsbonnen, bijvoorbeeld voor geboortekaartjes. 

In de tweede Roze Doos die je bij de geboorte ontvangt, vind je vooral stalen voor de eerste maanden van je baby zijn leven: pampers, billencreme, wasmiddel, tutje, een flesje, kortingsbonnen voor kledingwinkels enzovoort. De dozen die daarop volgen zijn aangepast aan de specifieke leeftijd van je kindje en zo zal je rond vier maanden geïntroduceerd worden met verschillende stalen en kortingsbonnen van groentepap, fruitpap, pamperbroekjes, enzovoort. In elke doos zitten interessante aanbiedingen, kortingsbonnen en brochures met informatie. 

 

 

Waarom is De Roze Doos interessant voor jou?

 

Als nieuwe mama word je gemakkelijk overdonderd door het grote aanbod aan producten die er vandaag de dag bestaan voor jou en je baby. Zeker wanneer je alle prijzen ziet. Helaas past niet elk product bij elk kindje, waardoor je soms veel geld kwijt kan zijn. Op dat moment komen stalen en kortingsbonnen goed van pas om verschillende producten uit te testen, want geen twee kindjes zijn hetzelfde. 

Een ander pluspunt van De Roze Doos is dat je zo in contact komt met producten, merken en diensten waar je nog nooit van hebt gehoord. 

Bovendien zijn er talloze bonnen in De Roze Doos te vinden, gaande van kortingen op babykleren, online fotoalbums, enzovoort. Ik was bijvoorbeeld ontzettend blij met kortingsbonnen voor gratis ophaling bij de collect dienst van de supermarkt. Handig in de weken na de bevalling wanneer noch ik noch mijn man tijd (of zin) had om inkopen te doen. 

Wat vind ik van De Roze Doos? 

 

Ik ben eerlijk gezegd fan van De Roze Doos. Ik vind het een eenvoudige manier om met veel verschillende merken, bedrijven en producten in contact te komen. Het grootste deel van het aanbod is redelijk mainstream, wat wil zeggen dat vooral de grote merken en spelers vertegenwoordigd worden. Maar dat stoorde mij niet zo zeer. 

Mijn twee baby's hebben bijvoorbeeld allebei lekkere dikke spekbilletjes. Geweldig om in te bijten, maar sommige traditionele merken van luiers zijn veel te spannend voor hun billetjes en laten rode lijnen achter. Voor mij was het een goede zaak dat ik verschillende merken luiers kon uittesten aan de hand van de stalen en kortingsbonnen die ik in De Roze Doos vond. Zo kon ik gemakkelijk, snel en redelijk goedkoop de perfecte luier voor mijn baby’s vinden zonder verschillende pakken van minimum 30 luiers van velerlei merken te moeten aankopen. Zo heb ik heel wat geld uitgespaard. 

 

 

Waarom is De Roze Doos gratis en hoe kunnen ze zoveel voordelen weggeven? 

 

Ik ben er zeker van dat dit een vraag is die door je hoofd schiet als je deze beoordeling leest. Ik dacht namelijk hetzelfde en vroeg me af wat het addertje onder het gras is.

Achter De Roze Doos zit een bedrijf (De Nationale Dienst voor de Promotie van Kinderartikelen ofwel "Family Service"). De naam zegt het zelf, hun doel is om zoveel mogelijk kinderartikelen te promoten. Ze doen dit onder andere via De Roze Doos en ze werken hiervoor samen met verschillende soorten structurele en commerciële partners en allerhande bedrijven en organisaties. 

In ruil voor jouw informatie in hun database bieden zij de gratis voordelen aan. Je krijgt De Roze Doos als je je aanmeldt met je naam, voornaam, e-mailadres, geboortedatum, telefoonnummer, (geschatte) geboortedatum van je kind, naam, voornaam en het geslacht van je kind. Deze informatie zit in een database die ook toegankelijk is voor de partners van De Roze Doos. Het is dus zeer waarschijnlijk dat je na je inschrijving e-mails ontvangt met gepersonaliseerde aanbiedingen en kortingen van hun partners.

 

Wat als ik niet tevreden ben met De Roze Doos of wat als ik niet wil dat mijn gegevens worden gedeeld?  

 

Dit kan natuurlijk. Het zou me verbazen dat je niet tevreden bent met wat je in De Roze Doos aantreft, maar het is altijd mogelijk. 

Je hebt daarom altijd de optie en het recht om je gegevens niet te delen met de partners van De Roze Doos. Ook kan je je ten allen tijde terug uitschrijven uit het klantenbestand van De Roze Doos en partners. Je neemt hiervoor rechtstreeks contact op met De Roze Doos. Meer info over het verwijderen van je gegevens vind je in het privacybeleid van De Roze Doos.   


Toch ben ik er van overtuigd dat je blij zal zijn met De Roze Doos. Ben je geïnteresseerd in de talloze voordelen van De Roze Doos? Schrijf je dan hier in om een eerste doos aan te vragen.  


  

Disclosure: Deze blog post kan affiliate links bevatten, wat betekent dat Yes Baby een commissie ontvangt als je beslist om via deze links iets aan te kopen of je in te schrijven. Deze affiliate links zijn volledig gratis voor jou. Wij selecteren de producten die we aanraden zelf uit en deze zijn op geen enkele manier gesponsord. 

Verwante artikels