Voorbeeld geboortelijst 3

Voorbeeld geboortelijst 3

2 minuten leestijd 8 juli 2021

Wat heb je allemaal nodig bij de komst van je baby?

article?.title

Word je voor de eerste keer mama? Dan weet je misschien niet goed wat je allemaal op je geboortelijst moet of kan zetten. Dat begrijpen we hier bij Yes Baby helemaal! Daarom maken we voorbeeld geboortelijsten, waarin je onze favoriete producten kan vinden, aangevuld met de favoriete producten van andere Yes Baby mama's. Deze voorbeeld geboortelijst is om je inspiratie te geven. 

Ben je op zoek naar een volledige lijst met alle noodzakelijk spullen die je nodig hebt als je een baby verwacht?  Dan is onze handige checklist helemaal iets voor jou.   



Voorbeeld geboortelijst voor in de kinderkamer  




Voorbeeld geboortelijst voor onderweg 



Wil jij ook graag een geboortelijst waarop je producten van verschillende winkels kan combineren? Dan is een geboortelijst bij Yes Baby helemaal iets voor jou. Ontdek het zelf en maak hier je gratis geboortelijst aan


Voorbeeld geboortelijst voor voeding



Voorbeeld geboortelijst voor verzorgen



Voorbeeld geboortelijst voor spelen



Leestips: 


  • Ontdek hier de voorbeeld geboortelijst voor de duurzame ouder
  • Ontdek hier nog een voorbeeld geboortelijst voor een eerste kindje 
  • Ontdek hier welke gratis babypakketten je allemaal kan aanvragen wanneer je zwanger bent


Deze blog post bevat affiliate links, wat betekent dat Yes Baby een commissie ontvangt als je beslist om via deze links iets aan te kopen. Deze affiliate links zijn volledig gratis voor jou en zorgen ervoor dat Yes Baby een gratis platform is. Wij kiezen de producten die we aanbevelen zorgvuldig uit en deze zijn op geen enkele manier gesponsord. 

Verwante artikels