De beste monitors voor baby's

De beste monitors voor baby's

3 minuten leestijd 6 september 2021

Hier vind je de beste tips en monitors om de dutjes goed en uitgerust door te komen.

article?.title

De dagen zijn voorbij waarop je je baby wakker maakt terwijl jij stil de kamer binnen tippelt om te kijken of hij wel goed slaapt. Dat verhindert je natuurlijk niet om het te proberen, want zeg nu zelf, wat is er liever dan een slapende baby?

De favoriete audio babymonitor van Yes Baby 

Waarom is het onze favoriete audio babyfoon?  

Dit is de best beoordeelde audiobabyfoon op de markt door veel ouders en verschillende testorganisaties. Deze babyfoon heeft nooit storing op de lijn wegens zijn DECT-verbinding (Digitaal Verbeterde Draadloze Technologie). Elk klein geluid dat je baby maakt, hoor je door deze telefoon. De foon heeft een terugspreekfunctie en vijf slaapliedjes. Een ander leuk extra is een thermometer waardoor je weet hoe warm of koud het is in je baby zijn kamer. Het is een hele betrouwbare babyfoon die je niet in de steek zal laten, met een goede batterijduur.  

Te onthouden  

Deze babyfoon heeft geen video. Je kan ook geen andere baby unit aansluiten, wat lastiger is als je meer dan 1 babyfoon nodig hebt voor je andere kinderen.

 

De favoriete videobabyfoon van Yes Baby

Waarom is het onze favoriete video babyfoon?  

Deze babyfoon met video is prijs/kwaliteit de beste optie op de markt voor de ongeruste ouder. Via deze babyfoon hoef je je geen zorgen te maken over wat je baby doet in zijn bedje. Je kan hem altijd zien op het beeldscherm in kleur, 3.5 inch groot. De camera kan ook inzoomen waardoor je van dichtbij ziet en hoort hoe je baby slaapt. Deze babyfoon kan je uitbreiden met andere baby units, wat een voordeel is met meerdere kinderen. Andere leuke extra’s zijn: de terugspreekfunctie, slaapliedjes, infrarood voor de nacht functie en een temperatuurfunctie voor de kamer.  

Te onthouden  

Je kan niet vanop afstand de camera stand aanpassen en ook is de levensduur van de batterij beperkt.  

 

De beste budget babyfoon 

Waarom is dit de beste budget babyfoon?

Ben je op zoek naar een basis babyfoon zonder veel gedoe? Dan is dit de babyfoon voor jou. Deze babyfoon biedt waarde voor zijn geld en geeft een goede geluidskwaliteit. Dankzij zijn DECT-verbinding heb je geen last van storingen. Je hebt zelfs een terugspreekfunctie.  

Te onthouden  


Deze babyfoon is niet uitbreidbaar met een extra baby unit. Er is ook geen camera aanwezig.  

 

Heb ik een babyfoon nodig?  

Als je baby in dezelfde kamer slaapt, of als je constant in zijn buurt bent, dan heb je waarschijnlijk minder behoefte aan een babyfoon. Maar naarmate je baby ouder wordt (of je een groter huis hebt), wil je graag zonder zorgen even rustig Netflix kunnen zien, in een andere kamer vertoeven, buiten in de tuin zitten of even zelf bijslapen.  

 

Welk type babyfoon is het beste?  

Dat hangt af van waar jij je bij op je gemak voelt.  

Er zijn:  

  • Babyfoons met camera
  • Babyfoons met audio
  • Babyfoons met bewegingssensors

 

Hoe kies je een babyfoon?

Bij het kiezen van een babyfoon hou je best rekening met:  

  • Je woonsituatie (huis of appartement)
  • Audio of video
  • Welke extra’s wil je (nachtlamp, terugspreekfunctie, slaapliedjes, kopie van je beelden, scherm delen, extra baby unit)
  • Hoe ver moet je bereik zijn
  • Batterijduur
  • Bedienen vanop afstand (via een app of ouder unit)
  • Speciale extra/s zoals een thermometer

 

Tot slot: de juiste monitor kiezen  

Kijk naar wat je familie nodig heeft en gelukkig maakt en je kan niet mis zijn.  

 

Verwante artikels