De beste bedjes voor baby's

De beste bedjes voor baby's

3 minuten leestijd 6 september 2021

Na een de eerste maanden is je baby zijn wieg ontgroeid.

article?.title

Dit is het ideale moment om een babybed te introduceren in het leven van je baby zodat zijn nachten nog zoeter kunnen zijn.  Babybedjes zijn groter dan een wieg en je kan hiervan gebruik maken tot je baby bijna drie jaar is. Er bestaan verschillende vormen en variaties op babybedjes. Elk babybed dat nu verkocht wordt is in overeenstemming met de bestaande veiligheidsvoorschriften. Je kan dus op twee oren slapen dat je kind hier veilig in ligt en goede nachten tegemoet gaat.  

 

Het favoriete babybed van Yes Baby 

Waarom is dit ons favoriete babybed?

Dit babybed ziet er heel mooi en tijdloos uit en past daarom naadloos binnen elk interieur. Het heeft een brede rand, wat handig is omdat je vaak voorovergebogen aan je baby zijn bedje zal staan om hem te troosten of naar zijn slapende gezichtje te kijken. De bodem is in de hoogte herstelbaar. Dit is handig omdat het bed zo meegroeit met je kind. Als je kindje wat groter wordt en hij in zijn bed begint recht te staan, verlaag je de bodem zodat hij er niet uit kan vallen.  

Te onthouden  

De matras moet je nog apart aankopen.  

 

Het favoriete vintage bed van Yes Baby

Waarom is dit ons favoriete vintage babybed?  

Dit bed ziet er ontzettend goed uit en is gemaakt van natuurlijk beukenhout. Het voordeel is ook dat dit bed met je baby meegroeit, van ledikant naar peuterbed en tot slot zelfs tot juniorbed. 

Te onthouden  

Redelijk prijzig. De matras is apart aan te kopen.  

 

Het beste budgetbed volgens Yes Baby 

Waarom is dit het beste budget babybed?  

Niets kan op tegen de prijs en kwaliteit van dit bed. Het is gemaakt van massief beukenhout waardoor het sterk en natuurlijk is. Dit bedje groeit mee met je kind. De bodem is herstelbaar.

Te onthouden  

De matras en extra’s zijn apart aan te kopen.

 

Het beste combibed van Yes Baby

Waarom is dit ons favoriete combibed?  

Een combibed is handig voor als je geen drie verschillende bedden wil kopen. Dit bed is 3 modellen in 1: het is een wieg met commode, een babybed met commode en ook een eenpersoonsbed met een nachtkastje. Rond de zes maanden vorm je het bed om naar een babybed. Van zodra je kind klaar is om in een eenpersoonsbed te slapen, vorm je dit leuke meubel om naar zijn nieuwe, ‘grote’ bed. De kastjes hebben ook voldoende ruimte om spullen in op te bergen.  

Te onthouden  

Matras apart aan te kopen.  

Verwante artikels